Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül és miből áll egy havi készítmény?

webshop

Miért kerül ennyibe?

A Gabolexin válogatott és minőségi alapanyagokból készül kis darabszámban, tehát mindenki, aki a készítmény alkalmazása mellet dönt, biztos lehet abban ,hogy egy prémium terméket fogyaszt és nem kémiai úton előállított termékkel mérgezi a szervezetét. A termék nem tömegcikk és sajnos még nem elérhető mindenki számára, de azon dolgozunk, hogy a minőség megtartása mellet az lehessen.

Gondoljon bele mennyi pénz megy el havonta feleslegesen Pl: cigarettára, rossz minőségű élelmiszerre, gyorséteremre, gyógyszere, stb. Éves szinten csak Magyarországon KB: 2-300 milliárd Ft. És az egészségre mennyit költenek? Ön mennyit költ számoljon utána, és meg fog döbbeni!

Miért nem kapható Gyógyszertárakban?

Nekünk fontos, hogy minden vásárlónkat ismerjük és tudjuk pontosan a problémájukat, mert csak ebben az esetben tudjuk személyre szabni az árainkat és akár elbeszélgetni ügyes bajos dolgaikról.

Miért kell a gél?

Sokan hiszik azt, hogy a gélre nekik nincs szükségük pedig nem véletlenül van a havi csomagban, a gélnek is legalább olyan szerepe van a javulásban mint a szirupnak. A Gélben is vannak olyan hatóanyagok melyek a véráramba jutva, fokozzák a Gabolexin Forte hatását, napi 3-4 alkalommal a problémás területre kenve, vagy akár az egész testre rendkívül jó relaxációs hatása mellet, gyulladás csökkentő és fájdalom csillapító hatása is van. 200g krémnek 1 hónap alatt el kell fogynia. Egyéb jótékony hatása: pikkelysömör kezelése, sebek akár nyílt sebek kezelése, csípések, kiütések, rándulás, izomfájdalmak és egyéb mozgásszervi betegségek kezelésére van nagyszerű hatással.

Hogyan kell alkalmazni a készítményeket?

A termékek komplexen fejtik ki hatásukat:

Gabolexin® Forte: Használat előtt jól felrázandó! Napi bevitel este és reggel 2 X10 ml. A Forte- t üres gyomorra kell meginni, az első adagot célszerű reggel felkelés után elfogyasztani. (Alkalmazás előtt két órával, utána fél órával nem ajánlott enni, mert az evés miatt fokozott emésztőenzim termelés a hatóanyag egy részét lebontja.

Gabolexin® Plus: Bőrfrissítő, hűsítő gél naponta legalább kétszeri alkalmazásra. A gélt filmvékonyságúan felvisszük a beteg testrészre a gerincoszlopra és a tarkóra. Az anyagot masszírozni nem kell csak felvinni. (A betegnek a kezelés után erős hidegérzete lehet, amely 15-20 perc elteltével megszűnik, miután az anyag beszívódott).

Gabolexin®Verum Gyógynövény koncentrátum az immunrendszer hatékony támogatására a maga nevében egyedülálló tartalommal egyediként törzskönyvezett termék az EU-ban, kiemelt hatóanyag tartalma miatt még hasonló sincs.
Összetétele és hatóanyag tartalma megegyezik a Gabolexin®Forte összetevőivel ,korszerűbb csomagolás az eltarthatóság és a napi adagolás érdekében .  Növényi kapszulában, amely minden ember számára szedhetővé teszi. Így hűtést nélkül a napi adagot egyszerűen magunknál tartva mindig kéznél van.2X1 kapszula/nap

Gabolexin®Junior Gyógynövény koncentrátum az immunrendszer hatékony  támogatására  a maga nevében egyedülálló tartalommal egyediként törzskönyvezett termék az EU- ban,kiemelt hatóanyag tartalma miatt még hasonló sincs. Kizárólag gyermekeknek készült. Növényi kapszulában, amely minden ember számára szedhetővé teszi. Így hűtést nélkül a napi adagot egyszerűen magunknál tartva mindig kéznél van. 2X1 kapszula/nap

Alkalmazható-e gyermekeknél? 

Igen!

Mikor nem alkalmazható a készítmény?

Terhesség és szoptatás alatt, illetve annak bármely összetevőire való érzékenység esetén nem alkalmazható a készítmény.

Milyen mellékhatása lehet a készítménynek?

A készítmény 100 % -ban toxinmentes, ismert mellékhatása nincs!

Hogyan tároljuk a készítményt?

Gabolexin® Forte: Felbontás után 1 hónapig hűtőszekrényben.

Gabolexin® Plus Gél: Felbontás után 6 hónapig, maximum 25 C fokon tárolva.

Meddig ajánlott szedni a Gabolexin®t?

Tapasztalatok és a szakemberek, véleménye szerint is ahhoz, hogy értékelhető eredmény szülessen, minimum 3-6 hónap szükséges. Ennyi idő kell a szervezetnek arra, hogy a távozzanak a káros anyagok és az immunrendszer újra működőképes legyen. Ez sok mindentől függhet az egyén korától, nemétől, életvitelétől, betegségének előrehaladásától, testsúlyától.

Ez alatt az idő alatt kiderül használ -e a termék, ha igen akkor el lehet dönteni, hogy szükség van -e továbbra is a rendszeres használatra, vagy elég évente kúraszerűen meg ismételni.

Gabolexin® egy immunrendszer stimuláló készítmény és nem gyógyszer, 100% természetes összetevőkből ál, így ajánlott akár egészséges emberek mindennapi használatára is kevesebb napi adagban. Nálunk nincs szükség bérlet váltására és éveken át folyó folyamatos használatra.

A Gabolexin® olyan összetett és komplex termék, amivel egyedül álló ebben a pillanatban és a védjegy bejegyzés után az is marad. Mivel az összetevők mind külön – külön is gyógyhatással bírnak, hisz benne vannak a gyógynövény lexikonban, és rengeteg gyógyszer és gyógyhatású termék alapanyaga. Ezért hisszük, hogy a termék összetételével és annak hatóanyag tartalmával egy szakember sem tud vitatkozni és azt megcáfolni, valamint a termék rossz hírét kelteni.

A terméket tudatosan nem Magyarországon gyártjuk, jelen pillanatban itthon nincs egyetlen általunk megkeresett gyártó sem, aki az általunk meg követelt minőségi alapanyagokat biztosítani tudná. Ezért a gyógynövény feldolgozásban nemzetközileg is elismert Calendula a.s gyárthatja a termékünket, szigorú minőségi követelmények mellet.

Előkészületek már megkezdődtek Szlovákiában a Klinikai tesztek elvégzéséhez. Ez egy hosszú folyamat, de ha már értékelhető eredmények vannak, lesznek a területen azt közölni fogjuk az oldalon folyamatosan. Addig is bizakodással tölt el minket azoknak a pozitív visszajelzései, akik a készítményünket már használják. Tudjuk ,hogy nem mindenki engedheti meg magának a Gabolexint ezért lehetőségeinkhez képest segíttettünk a rászorulónak és fogunk az elkövetkezendőkben is.