A Gabolexin®

A Gabolexin® kizárólag természetes összetevőkből, gyógynövényekből álló, a szervezet egészére ható, immunrendszer stimuláló készítmény.

A Gabolexin® egy kis darabszámban készülő, védjeggyel ellátott minőségi termék, melynek hatóanyag tartalma egyedülálló és a szert alkalmazó betegek visszajelzései alapján, a terápiás betegségek hagyományos kezeléseinek kiegészítőjeként mutatott jótékony hatása kiemelkedő. A tapasztalatok azt mutatják, jótékony hatásai az első, de maximum a második hónapban már bizonyíthatóan jelentkeznek, sőt, egyes esetekben már ekkor látványos javulás érhető el.

Gabolexin® készítmények

A Gabolexin® Forte 100 százalékban növényi eredetű hatóanyagokból álló immunstimuláló és sejtregeneráló készítmény.

Alkalmazása: Naponta reggel étkezés előtt és este lefekvés előtt 8-10ml a mellékelt mérőpohárral.

A Gabolexin® Plus Gél pedig speciálisan a sugárkezelések utókezelésére kifejlesztett külsőleg alkalmazandó készítmény. Kiváló bőrregeneráló hatása mellett azonban a mindennapi használatra is ajánlott.

Napi 3-4 alkalommal a problémás területre kenve, vagy akár az egész testre, rendkívül jó relaxációs hatása mellet, betegeink beszámolói szerint, gyulladás csökkentő és fájdalom csillapító hatása is van. 200g krémnek 1 hónap alatt el kell fogynia. Egyéb jótékony hatása: pikkelysömör kezelése, sebek akár nyílt sebek kezelése, csípések, kiütések, rándulás, izomfájdalmak és egyéb mozgásszervi betegségek kezelésére van nagyszerű hatással.

Alkalmazása: Az alkalmazandó területet illetve a gerincoszlop vagy a tarkó mentén, naponta legalább 3 alkalommal bekenni. Testnyílásban vagy közvetlen közelében nem alkalmazható!

A Gabolexin® egy védjeggyel ellátott minőségi termék, mely kis darabszámban készül, egy-egy gyártási mennyiség nem haladhatja meg az 500 adagot Magyarország esetében. A készítmények szavatossága felbontás nélkül 6-9 hónap.

 

Gabolexin®Verum  „Valódi Segítség®!”

Gabolexin®Verum Gyógynövény koncentrátum az immunrendszer hatékony támogatására a maga nevében egyedülálló tartalommal egyediként törzskönyvezett termék az EU-ban, kiemelt hatóanyag tartalma miatt még hasonló sincs.

Összetétele és hatóanyag tartalma megegyezik a Gabolexin®Forte összetevőivel ,korszerűbb csomagolás az eltarthatóság és a napi adagolás érdekében .  Növényi kapszulában, amely minden ember számára szedhetővé teszi. Így hűtést nélkül a napi adagot egyszerűen magunknál tartva mindig kéznél van.

 

Gabolexin®Junior  „Valódi Segítség®!”

Gabolexin®Junior Gyógynövény koncentrátum az immunrendszer hatékony  támogatására  a maga nevében egyedülálló tartalommal egyediként törzskönyvezett termék az EU- ban,kiemelt hatóanyag tartalma miatt még hasonló sincs. Kizárólag gyermekeknek készült. Növényi kapszulában, amely minden ember számára szedhetővé teszi. Így hűtést nélkül a napi adagot egyszerűen magunknál tartva mindig kéznél van.